Ashraf, Bunga and Pond’s

Hey, wassup guys outside there! Anyway, I would like to say Merry Christmas to everyone that going to celebrate it and the happy new. For those who are not celebrate it, i wanna say happy holiday. As you can see the topic that I’m going talk is Asraf, Bunga and Pond’s.

What’s wrong about Ashraf, Bunga and Pond’s? As you know, Pond’s is a brand for cosmetics which is quite famous years ago. What happen right now? Ahaks! Can you imagine a Muslim guy (Ashraf) holding a dog just for the advertisement?

Ashraf Sinclair & Bunga Citra Lestari

Ashraf Sinclair & Bunga Citra Lestari




Ashraf Sinclair & Bunga Citra Lestari

Ashraf Sinclair & Bunga Citra Lestari

Pond's - Flawless White

Be Sociable, Share!

You may also like

15 comments

  • Sabri December 25, 2008  

    first of all, jangan ucapkan merry christmas..

    second of all, hahaha.. tu anjing betul kew/ macam anjing mainan jew.. ekekek..

  • Hamdi December 25, 2008  

    entah lar bro!
    aku no hal aje
    wahahahahaha
    tapikan, memang aku tengok macam anak patung aje
    entah lar
    just share gambar nih
    akekekeke

  • Sabri December 25, 2008  

    tu la pasal.. aku pn tgk macam anak patung je.. cute jew.. wakaka.. pengalaman manis ngan anjing, ialah anjing tu nak gigit aku jew.. hehe, kat kebun mak aku, aku x slalu pegi.. anjing tu pn x knal aku.. haha..

  • Hamdi December 25, 2008  

    LOL
    hahaha

  • Sabri December 25, 2008  

    haha, gelak pulak dia.. pernah rasa kena kejar anjing tak? best.. hehe, sabri pernah sekali je, tapi naik moto la.. kalau jalan kaki tuh memang dah nahas..

  • Hamdi December 25, 2008  

    hah
    aku penah kena kejar ngan anjing
    darjah 1
    masa balik skolah agama
    nasib baik la ada aunty Cina tuh tolong aku
    kalo tak, nahas la aku ngan anjing tuh
    skang aku phobia ngan anjing lar

  • Azizwan™ December 25, 2008  

    aku tgk pun mcm mainan je. huhu.

    patut pun leh smpai blog aku, rupanya sabri dah promote kat sini. hehehe..

  • Hamdi December 25, 2008  

    hahahaha
    anyway bro, welcome to blog aku yang tak seberapa nih
    hahaha

  • Sabri December 25, 2008  

    haha, azizwan.. ;)

    hurm, aku pon fobia gile teng0k anjing weyh.. nmpk anjing dpan tu terus patah balik.. carik jalan lain, kalau takde jalan gak, xyah pegi.. hahaha.. kalau masa tu nak balik, lepak umah kawan dulu.. gile pengecut aq nih.. haha..

  • Hamdi December 25, 2008  

    hahaha
    sama la ngan aku dowh
    aku memang takut giler ngan anjing
    aku pun kalo nak kuar, tgk je anjing ada depan pagar, terus aku balik umah dengan muka takut
    pastu mula la aku kena marah ngan mak bapak aku sebab lari dari anjing
    btw, parents aku cakap kalo kita lari, anjing akan kejar kita
    so, baik gerak slow slow
    baru anjing tak kejar

  • Sabri December 25, 2008  

    ouh, yeke.. aku ingat kalau slow2, dia pun ikut slow2.. sebab tu aku laju je.. hehe//

  • Hamdi December 25, 2008  

    betul la tuh
    ko slow, dia slow aaa
    ko laju, dia pun laju macam nak ribut aaa
    haha

  • Khai December 26, 2008  

    x salah pon nak pegang anjing.. kalau dia kering, bukan najis… cakap la encik hamdi tak tahu.. hihihi

  • Khai December 26, 2008  
  • Hamdi December 26, 2008  

    Cik Khai, saya tahu
    memang kering, kita pegang tak apa
    tapi dah di kira sebagai makruh
    betul tak Cik Khai? kan kan?

Leave a comment

CommentLuv badge