Warning: Creating default object from empty value in /home/onehamdi/public_html/wp-content/themes/skeptical/functions/admin-hooks.php on line 160

Hamdi on Tumblr?

No updates? Blog? I’m active on facebook + twitter + tumblr. What? Tumblr? Kinda lame for me to post someone photos that belongs to someone else. What I do is, reblog it as for tumblr (almost the same with twitter where you can re-tweet it).

Easy right?

You can access it using http://tumblr.onehamdi.com or http://hamdihamdi.tumblr.com

Do follow me yea!

Be Sociable, Share!

Tags: , , ,

8 Responses to “Hamdi on Tumblr?”

  1. samanosuke_04 May 5, 2011 at 3:26 am #

    ha ah, memang sama jer ngan twitter.. cume bleh tulis panjang sket.. tapi biasanye orang blog gambar jerr kat tumblr nie

  2. Hamdi May 5, 2011 at 9:25 am #

    tuh la. saja nak mencuba semua jenis benda yang ada skang. haha. pastu kalo tak suka, memang tak continue guna la. contoh mcm flickr, ada memang ada tapi sampai skang dah lama giler tak update. tak tau nak letak gambar apa dah kat flickr tuh. sebab biasanya upload kat facebook semua gambar kan. adoiii.

    ada tumblr? leh la follow kan. hehe.

  3. sayacomel May 5, 2011 at 10:52 pm #

    dah lama tak sentuh tumlr. hehe..

  4. Hamdi May 6, 2011 at 11:31 am #

    hehe. saje saje buat tumblr tuh. nak tgk layout dia mcm mana je. hehe

  5. Fazreen May 19, 2011 at 12:55 am #

    Aku suka test suma tapi tak suka update..hahaha

  6. Hamdi May 19, 2011 at 1:17 am #

    nampaknya kita ada minat yang sama! haha

  7. ASP .net Host June 3, 2011 at 2:44 am #

    Hamdi, Glad to see you on tumbler, how is school going?

  8. Hamdi June 4, 2011 at 12:12 am #

    School is just perfectly great but it’s kinda tired tho. 9 subjects this semester. Ohh GOSH. Final exam gonna be start by this Monday till the June 21. Long way to go bro. Btw, luck not all 9 subjects having final exam. haha.

Leave a Reply

CommentLuv badge