Long time without blogging?

Wassup with that? I got no problem. It just that I got problem with my laptop few weeks ago. How? Being stressed for few days actually and the problem solved within few days. Haha. But I got mentally problem with laptop for few weeks. Why? I got no idea with that.

So, within few days that I got no laptop to use, I think about my first laptop that I used in this lovely and round shape of world. Is it round in shape? Nah, ignore it. Here’s the picture of the laptop that I used.

*Compaq Presario 2500 (Year 2003)

Specs:-

  • Pentium 4 2.4Ghz
  • RAM, 192MB SDRam
  • HDD, 30GB
  • Graphics card? Not sure but I think there is a graphics card inside there

Totally a lame old laptop. What to do? That’s the only one left at that time. Kinda sad cause the laptop is too slow and I need to wait for a longer time to ensure that the laptop not stuck to open any program. Haha. Especially the firefox. Lol.

How? News? Will be back soon. Kinda blurred + bored + crazy. See ya.

Be Sociable, Share!

You may also like

10 comments

  • x-po December 27, 2009  

    laptop tahun 2003 tu still leh guna smpai skrg ke? kalau leh guna lg, mmg tahan lama btl

  • Hamdi December 27, 2009  

    boleh guna lagi
    just dia slow
    tuh je
    nak upgrade pun tak tau nak upgrade apa
    haha
    aku rasa dah tak boleh nak upgrade kot
    lol

  • samanosuke_04 December 30, 2009  

    klasiknyee laptop….. XD

  • Hamdi December 30, 2009  

    wahahaha
    laptop zaman aku form 1
    skang dah bape tahun?
    hoho
    nasib baik leh guna
    hari tuh tanya kedai, laptop tuh mampu support sampai 512mb je RAM dia
    haha
    memang giler old school la

  • mohdisa December 31, 2009  

    oh, ini compaq lama yerk. hehe, mmg tahan lama tu. klu dah low performance mmg kena byk bersabarlah jawabnya. :)

  • Hamdi December 31, 2009  

    bukan takat bersabar
    tahap keimanan juga di uji
    wahahahha

  • hilmi January 1, 2010  

    woah.. klasik! lame ta jumpe laptop mcm tu..tp dikira tahan la jugak, laptop bapak aku baru pakai 2-3 tahun da mcm2 rosak… last, jual besi buruk dpt RM10..hakhakhak

  • Hamdi January 1, 2010  

    haha
    tuh pun kalo dapat besi buruk
    kalo tak? habuk je la
    haahaha
    so, wassup boss?
    ada baik ka?

  • fikri January 2, 2010  

    aku ngok logo dpn laptop pon dh agak dah~ tapi ngok dia nye spec, xp bleh support lagi… kalo vista sure x lpas… kalo lpas pon confirm hang~ :)

  • Hamdi January 2, 2010  

    support la
    sebab xp minimum requirement dia, RAM baru 128mb je
    vista minimum RAM 1GB
    haha

Leave a comment

CommentLuv badge