New design for OneHamdi

New design? Yea, the design already publish for public viewing only. Not for sharing and I MEAN it. haha.

onehamdi

This is the new design for OneHamdi. So, how was it? Give me a comment. Anyway, I love pink. I’m a pinky boy. Ahaks.

I need a condemn comment yea! Haha.

Thanks to Ikram-Zidane for create this themes for me. Thanks yea! :D

Be Sociable, Share!

You may also like

18 comments

  • syah March 15, 2009  

    salam hamdi.. masih cam lagi sape aku?? huhuhu.. kau pernah linkkan website kau kat blog aku.. masa tu pakai url lain.. bukan yang onehamdi nih.. lalala..
    pasal design ni pulak.. sorry ek.. aku pakai text line browser.. that means, aku xleh tgk ape-ape gambar atau flash.. wakakaka.. cuma text dan text.. hahahaha…

  • Hamdi March 15, 2009  

    @syah: http://hamdi.chaos-life.net
    tuh link aku yang dulu
    skang nih aku dah guna link lain
    http://onehamdi.com
    heheh
    asal guna text line browsers?
    huwaaaaa
    meh la tengok design theme aku yang baru nih.

  • syia March 15, 2009  

    waaa..hamdi..smart theme ni :)

  • Hamdi March 15, 2009  

    @syia: hehe. smart ekk? :D

  • kuriee.com March 15, 2009  

    wow… theme concept grunge ni cute arghh… lebih kemas dr yg lama…. aku suka theme ni, nampak clean n simple…. design sendiri eh??

  • Ryan March 15, 2009  

    Very very nice. Cool theme! nice colour!

  • Hamdi March 15, 2009  

    @Ryan: we love pink
    wahahahah

  • Hamdi March 15, 2009  

    @kuriee: thanks bro!
    design sendiri? tak lar. hired designer lar. Ikram-Zidane.com!

  • khaimmu March 15, 2009  

    hahha ok ..

    lawa lah jugak :D

    sape edit ??

    heheh :DD

  • Hamdi March 15, 2009  

    Ikram-Zidane

  • ikram_zidane March 16, 2009  

    there are still some area to cover. Worry not, i’ll continue the development of the design..

  • Hamdi March 16, 2009  

    thanks bro!
    so, guys, i present you, my best designer, Mr. Ikram Zidane :D

  • loque March 18, 2009  

    serius cakap…
    memang cool~~~~
    thumbs up!

    boleh la design untuk blog loq lepas ni ya…
    la la la~~~

  • Hamdi March 18, 2009  

    logue, thanks yea sebab kata cantik
    hehehe

    mau design? tanya la designer hamdi tuh
    Encik Ikram-Zidane
    okei boss?

  • Khai March 18, 2009  

    theme dah cantik.. ada satu je yang tak kena… tahu ape yg tak kene? owner blog ni malas nak update blog… ekekekeke…

  • Hamdi March 18, 2009  

    :((
    huwaaaaaaaaaaa
    nanges la kalo macam nih
    report kat mak aku
    ko bully aku
    makkkkkkkkkkkkkkk, khai bully
    hahaha

  • dr.oracle March 19, 2009  

    hari nie aku jalan2 kat banyak blog.. dalam banyak2 blog.. blog ko aku rase design paling bersih.. tahniah2!

  • Hamdi March 19, 2009  

    thanks Dr. Oracle
    hehehe

Leave a comment

CommentLuv badge