Warning: Creating default object from empty value in /home/onehamdi/public_html/wp-content/themes/skeptical/functions/admin-hooks.php on line 160

SyiaSweetCorn[dot]com

Screenshot of Syiasweetcorn[dot]com

Okay. I actually got nothing to say but I think, I need to update my blog with latest information whether it is personal or maybe a general things.

What you can see on top of these words? Of course you can see a picture of blog. OneHamdi[dot]com proudly present to you, SyiaSweetCorn[dot]com.




This blog is own by a cute girls by the name of Syia. Hehe.

What can I say, I love you Syia. Opppssss, I mean, I love the design which is known as the themes for Syiasweetcon[dot]com. Hahaha.

Click here to visit and view the blog.

Be Sociable, Share!

Tags: , ,

22 Responses to “SyiaSweetCorn[dot]com”

  1. syia February 1, 2009 at 3:07 pm #

    aaa..TQ hamdi heheh sweet gle.. dh la bg tumpang hosting..hamdi apsal x nk citer psl hal2 dlm kelas? gmbr2 dlm lim kok weng ke

  2. Hamdi February 1, 2009 at 3:10 pm #

    lim kok wing?
    hahah
    hamdi tak penah amik gambar kat sana
    sorry
    kalo ada, nanti hamdi tunjuk kat syia
    okay syia?

  3. menteil February 2, 2009 at 6:43 am #

    oh syia dah ada blog yg cantek.. hehe..

  4. Sabri February 2, 2009 at 2:53 pm #

    hahah, baaaik si hamdi ni.. :D blog sabri taknak tumpangkan kat hosting kau skali ke? hahah..

  5. Hamdi February 2, 2009 at 8:00 pm #

    @menteil: cantik ohh design blog syia nih.
    hehehe

    @sabri: baik ke? hehe. hurm, hosting kau? sabri sabri.
    aku ada cuba nak tumpang tapi ko kata brader tuh tak kisah kalo ko guna hosting dia. apa nama brader tuh?? bro syah kan??
    so, takkan aku nak paksa lak untuk ko tuka hosting

  6. Sabri February 2, 2009 at 8:46 pm #

    hahah, nanti kalau aq rase nak tumpang hosting kau aq ckp r.. tu pun kalau kau nak kasi.. hehehe.. lagipun, ngah kumpul duit beli hosting besar cket.. utk tampung beberapa web..

  7. Hamdi February 2, 2009 at 8:48 pm #

    insya-allah aku bagi
    tuh pun kalo tak full la addon domain aku
    sebab skang nih ada 1 je free
    1 je kosong

  8. Sabri February 2, 2009 at 8:53 pm #

    ouh.. ahaks.. kat hosting yang aku pakai skrg ni addon unlimited.. besh.. hahah..

  9. Hamdi February 2, 2009 at 9:13 pm #

    ye ker?
    wahahah
    aku nye limited edition aaa
    hehehehe

  10. deennasour February 3, 2009 at 1:22 am #

    aku suka design macm kolaj nih. mcm tampal2 gitu. sesuai dgn syia~
    lama gila menyepi dia tuh.

  11. Hamdi February 3, 2009 at 1:27 am #

    tuh aaaa
    rasa macam nak amik je tuka letak muka aku kat situ
    wahahaha
    kejam kan aku nih?
    wahahahha
    deennasour, ko apa citer?
    lama menyepi je?
    btw, ko ingat aku lagi tak?
    heheh
    ko kenal aku kat hamdi.chaos-life.net kan?
    heheh

  12. Gadis Lonely? February 3, 2009 at 6:27 am #

    amboi2.. blog awek laju je ko nak promo? blog aku? muahaha…

    amboi amboi amboi…. tulis tu baik-baik.. ape love love.. syia tu aku punyee.. kan syia? hihihi.. gurau je..

    pssttt: thx syia sbb sponsor justkhai tu.. dah masuk 2 tahun gitu… awwww… nanti i kasi u duit hantaran lebeh… dont worry… hehehee

  13. mrozaidi February 3, 2009 at 1:54 pm #

    Ooo…Ada Gosip Rupanya…mereka ni…

  14. Hamdi February 3, 2009 at 2:11 pm #

    @Khai Scukz: mesti lar laju
    wahahaha
    buat apa aku promot blog ko??? ko kan dan fames
    ye lar, orang fames, mana nak ingat kat aku dah

    @mrozaidi: mana ada gosip tapi scandal aje
    wahahaha
    tak der takder, gurau je lar

  15. Eriyza February 3, 2009 at 10:43 pm #

    Salam.
    Mekaseh komen kat blog sy. :)

  16. Hamdi February 3, 2009 at 11:29 pm #

    salam Eriyza
    sama sama Cik Eriyza

  17. Gadis Lonely? February 4, 2009 at 2:56 am #

    pemes menda.. x kira, nak ko promo gak.. nak tahu pendapat peribadi ko pasal JK tu..hakhaks!! bukan owner dia..kalau owner dia, ko pun sedia maklum yang owner dia sangat romantik gitu..hahahaha

  18. Hamdi February 4, 2009 at 3:44 pm #

    chait
    sounds GAY
    aku bukan gay okei
    wahahahaha

  19. farah was here February 11, 2009 at 7:16 pm #

    that blog~

    cuteness overload!! :)

  20. Hamdi February 11, 2009 at 7:20 pm #

    tuh aaaa
    i like the design

  21. spatt February 14, 2009 at 4:03 pm #

    owh..ni kira oldtimer blogging gak eh?
    aku ni baru lagi…
    aku singgah sat lagi.. :D

  22. Hamdi February 15, 2009 at 7:16 am #

    hurm, aku pun tak tau nak kata la bro
    sebab dia nih dulu guna blogspot
    aku tak tau bape lama dah dia guna tuh
    pastu, dia pindah ke system yang lebih modern atau lebih dikenali sebagai wordpress
    hehehe
    pastu, dia tumpang kat hosting aku
    pastu, ish. dah la, asyik pastu je
    wahahahah :)

Leave a Reply

CommentLuv badge