Warning: Creating default object from empty value in /home/onehamdi/public_html/wp-content/themes/skeptical/functions/admin-hooks.php on line 160

ubuntu 8.10 Desktop Edition

Hey there, I just got the latest installer for the Ubuntu 8.10 Desktop Edition from the Ubuntu. Haha. I got it last friday. Haven try it yet. So, anyone had try it before? Give out the comment here!

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , ,

17 Responses to “ubuntu 8.10 Desktop Edition”

  1. Sabri November 26, 2008 at 9:12 pm #

    aq da try.. memang best woo..

  2. Hamdi November 27, 2008 at 9:29 pm #

    linux best ker?
    aku tak try lagi aaaa

  3. Sabri November 29, 2008 at 11:14 am #

    try r dlu br taw best kew tak..

  4. Umar November 29, 2008 at 12:27 pm #

    my bro ada guna..
    but i pon tak faham sgt bout tis, looks so complex!

  5. Hamdi November 29, 2008 at 10:43 pm #

    tuh aaaa
    kalo kat kelas aku, yang guna benda nih budak yang suka programming aje
    ahahahahaha

  6. Sabri December 1, 2008 at 10:26 pm #

    ouh, hehe.. tapi it’s free from viruses.. gune r..

  7. Hamdi December 2, 2008 at 7:38 am #

    tuh aaaaa
    apa yang aku dengar aaaa
    orang cakap linux ngan mac free from viruses
    macam best
    so, kena try nih
    ahaks!
    p/s:ko dah try ker?

  8. Sabri December 3, 2008 at 6:54 am #

    aku da try.. erm, tak penah stuck r komp aq tyme pakai linux tu..

  9. Hamdi December 3, 2008 at 8:35 am #

    fuhhh
    bunyi cam sodap tuh :D

  10. kuriee.com December 6, 2008 at 12:06 am #

    ermm…. aku br buat review tentang ubuntu ni di blog lama aku… yang nak download ubuntu percuma ni gi lah blog aku….

    http://kuriee.blogspot.com/2008/12/ubuntu-opensource.html

  11. Hamdi December 6, 2008 at 7:35 am #

    lol
    ye ker???
    sorry tak buat trackback ngan ko
    btw, nih yang aku apply cd
    diorang dah antar cd tuh kat umah aku

  12. Qubezo December 13, 2008 at 1:09 am #

    Saya juga download sahaja dari website Ubuntu. Memang seronok. Currently pakai dual boot dengan Windows Vista :)

  13. Hamdi December 13, 2008 at 3:02 pm #

    hey bro
    mcm mana nak buat jadi dual boot tuh???
    lupa aaaa

  14. Sabri December 14, 2008 at 12:19 am #

    ahaks.. nak install dual boot..
    masukkan cd.. boot cd tuh.. n try without any change to your computer..

    sampai da bukak, kau tekan install, n bahagi lah partition tu ikut kau nak.. :D

  15. Hamdi December 14, 2008 at 12:43 am #

    btul ker?

  16. Sabri December 14, 2008 at 6:56 am #

    haha, ya.. so much easy n simple like a, b and c..

Trackbacks/Pingbacks

  1. OneHamdi.Com »  Sweet Sour 2008 - January 7, 2009

    […] ubuntu 8.10 Desktop Edition […]

Leave a Reply

CommentLuv badge